פסטה פסטו

רכיבים:

חבילת פסטה

2 כוסות עלי בזיליקום טריים

25 גרם צנוברים

4 כפות שמן זית

4 שיני שום גדולות

אופן ההכנה:

בשלו פסטה בהתאם להנחיות היצרן.
קלו במחבת חמה ללא שמן את הצנוברים עד השחמה קלה.
טחנו בבלנדר את הצנוברים יחד עם עלי הבזיליקום, השום ושמן הזית עד קבלת מרקם משחתי – רוטב פסטו.

במידת הצורך ניתן להוסיף מעט מים. סננו את הפסטה מהנוזלים ומזגו את רוטב הפסטו על הפסטה.

בתיאבון וספרו לי איך יצא לכם (:

על ערכו התזונתי של רוטב פסטו קראו כאן >>

השארת תגובה

חייבים להתחבר כדי להגיב.